Проведено дисемінацію результатів проєкту для науково-педагогічних працівників УГСП

В середу, 25 жовтня 2023 року колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучився до дисемінації результатів проекту програми ЄС Erasmus+ №619227-EPP-1-2020-UA-EPPKA2-CBHE-JP «UTTERLY: Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання».

Проректорка з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксана Ковтун та начальниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун презентували науково-педагогічному складу університету мету та цілі проекту, напрямки його діяльності.

Учасникам зустрічі було презентовано результати реалізації проекту, такі як розробка 6 курсів досконалості викладацької майстерності академічною групою проєкту в університеті та вдосконалення роботи Центру неперервної освіти «Освіта для сталого розвитку – інтегральне лідерство», який пропонує курси підвищення кваліфікації для педагогічних і адміністративних працівників за різними галузями знань.

Проєкт UTTERLY спрямований модернізацію системи вищої освіти в Україні шляхом запровадження університетських центрів досконалості викладання для просування європейських освітніх інновацій через професійну сертифікацію викладачів університету.

Leave a Reply